Лазовић повређен, Бајковић мрзи Партизан

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

18. мај 2013.
Београд/ Србија (Beta) - Голман Црвене звезде Бобан Бајковић рекао је у понедељак да му је веома тешко због пораза од Партизана и да „вечитог“ ривала „мрзи из дна душе“.

„Тешко ми је, можда преживљавам и најтеже тренутке у животу. Партизан не могу очима да гледам, мрзим их из дна душе, али су заслужено добили у дербију“, рекао је Бајковић новинарима на стадиону Звезде.

„Као да је њима победа била потребна а не нама, дали смо све од себе, трудили се али на крају ништа нисмо урадили. Недостајала нам је храброст, али и растерећеност. Ми смо требали да будемо растерећенији а не они јер смо са 11 бодова успели да смањимо заостатак на само два“, рекао је чувар мреже црвено-белих.

Бајковић је рекао да га нису погодиле увреде навијача Партизана на 144. „вечитом“ дербију.

Фудбалер Црвене звезде Дарко Лазовић покидао је предње укрштене лигаменте, али се још не зна да ли ће бити оперисан, речено је у понедељак новинарима у клубу.

Лазовић је у суботњем „вечитом“ дербију обновио повреду колена због које је паузирао месец дана, а после прегледа је утврђено да су покидани лигаменти. Новинарима је речено да ће играч средине терена „највероватније“ морати на операцију. Опоравак од кидања предњих укрштених лигамената обично траје око шест месеци.

Звезда ће у суботу против Слободе бити знатно ослабљена, пошто због парних жутих картона неће играти Ненад Милијаш и Мендеш Каду, а Никола Максимовић због црвеног.

Извор[уреди]

Bookmark-new.svg