Пређи на садржај

ЛДП: Влада вређа грађане Србије

Извор: Викиновости5. јануар 2013.
Србија -  (Beta) - Либерално демократска партија (ЛДП) саопштила је у суботу да „сукоби у владајућој коалицији око срамне кадровске политике неће амнестирати ниједну од странака на власти“, јер су заједно одговорни што је естрадни менаџер Саша Мирковић постао помоћник министра саобраћаја.

ЛДП кампања
Слика: Goldfinger.

„Док у Србији свакога дана све више људи остаје без посла, (Ивица) Дачић, (Александар) Вучић и (Млађан) Динкић воде ратове како би преузели свако јавно предузеће, место у влади и држави на које ће именовати свог партијског неквалификованог послушника“, наводи ЛДП у саопштењу.

Влада Србије је 29. децембра 2012. године именовала Мирковића, који је кадар Српске напредне странке (СНС), за помоћника министра саобраћаја, а Динкић је прокоментарисао да он Мирковића никада не би ангажовао као сарадника.

„Грађанима је пресела и Нова година, док су се из сваке вести, честитке и гурања пред телевизијске камере они који воде Србију утркивали да изрекну што већу неистину, немогуће обећање, претњу или неку другу опасну политичку, економску или социјалну фразу“, додаје се у саопштењу ЛДП-а.

Извор[уреди]