Пређи на садржај

Крстајић: Смењен сам због сујете

Извор: Викиновости


29. децембар 2011.
Београд-  (Beta) - Доскорашњи спортски директор Фудбалског клуба Партизан Младен Крстајић рекао је у среду да га је Управни одбор удбалског клуба сменио због сујете.

„Тврдим да сам смењен због тога што нисам хтео да се извиним, прорадила је сујета. Ништа не бих изјавио, да Ђурић неколико дана није похвалио све, а после тога поново окривио спортски сектор због Лиге шампиона и буџета. Шта ће нам управа ако спортски сектор треба да пуни буџет“, рекао је Крстајић новинарима на стадиону Партизана.

Он је истакао да би се извинио јавно да је за то имао разлог.

„Не пада ми на памет да се некоме светим, клуб са којим сам направио каријеру ми је много дао и од њега зависе сви који су у Партизану. Председник је на коктелу рекао да је сезона добра, а после пар дана је казао да је спортски сектор крив за ЛШ, а ја стојим иза тог сектора“, казао је Крстајић.

Крстајић је рекао да „не зна који је његов статус у Партизану“ и да се на седници УО у понедељак изгласало његово неповерење.

„Добио сам отказ на Управном одбору пре два дана, али сам сутрадан дошао на посао редовно и чуо да сам суспендован. Чекам извештај комисије, нико ми се још није обратио. Не бежим од ствари од којих сам одговоран“, рекао је бивши играч немачког Вердера и Шалкеа.

Крстајић је истако да се сигурно неће вратити на функцију спортског директора и да му „не пада на памет“ да се кандидује за председника.

„Позивам Ђурића да поднесе оставку и остави простор да се Александар Станојевић врати у клуб јер је он са Вуком Рашовићем будућност Партизана“, казао је Крстајић.

Извор[уреди]