Крагујевачки Раднички потписао уговор о спонзорству

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

3. март 2010.
Крагујевац/ Србија У Крагујевцу је јуче потписан уговор о спонзорству између КК Раднички и компаније А маркет ауто Крагујевац која је овлашћени продајно-сервисни заступник Фолксвагенових возила.

Уговором компанија је обезбедила 4 службена аутомобила за потребе клуба и подржавање свих акција у којима ће учествовати клуб као и у јуче најављеној акцији За Лазин лепши поглед на свет.

Директор А маркет аута, Предраг Шундовић је истакао да је врло почаствован тиме што ће компанија имати прилике да буде у тако престижном друштву кошаркашких клубова који су учесници регионалне НЛБ лиге. Поред крагујевачких одбојкаша то је једно од најпрестижнијих такмичења које имамо прилику да пратимо у Крагујевцу, рекао је на потписивању директор компаније и додао - Одлучили смо да кренемо у заједничку причу пре свега, да помогнемо кошаркашки клуб а и с друге стране и да бисмо рекламирали своју кућу. Определили смо се за Фолксваген јер у овом тренутку ниједан кошаркашки клуб нема тај бренд као заштитни знак. Нама ће то помоћи да лакше и боље функционишемо, да добијемо на значају и квалитету у свом раду - истакао је директор КК Раднички, Иван Грујин. Склапање уговора о спонзорству овог типа пракса је већине клубова НЛБ лиге а како крагујевачки клуб и фирма најављују ово је само почетак једне добре сарадње.

Извор[уреди]