Кошаркаши Радничког играју са Хемофармом

Извор: Викиновости

19. април 2010.
Крагујевац/ Србија У Спортској хали Језеро, 20. априла са почетком у 19 часова, кошаркаши Радничког ће се састати трећи пут у сезони са кошаркашима Хемофарма, а први пут у Суперлиги Србије. Прва два сусрета завршени су у корист крагујевачког Радничког.

То сутра ништа не значи. Нас очекује изузетно тешка утакмица, изузетно мотивисан противник, пре свега изузетно квалитетан. Екипа која има највише амбиција од почетка сезоне, екипа која је у првој четворци у Јадранској лиги и која је остварила добре резултате и на Европском такмичењу - рекао је Вукашин Алексић и додао - као што сам рекао и раније, у хали Језеро се нико није наиграо, ми имамо јак домаћи терен са навијачимо а то умемо да искористимо па ћемо тако и сутра учинити.

Крагујевац је у овој сезони имао доста успешан спорт и кошарку, фудбал, пре свих одбојку. Крагујевчани су се можда заситили спорта али подршка навијача и Црвених Ђавола на сутрашњој утакмици која може одредити ток овогодишње српске Суперлиге, кошаркашима Радничког ће веома значити.

Највећа претња из екипе Хемофарма је ударни трио: Крстовић, Марковић, Мачван и уколико њих зауставимо имамо добре шансе. Сасвим је сигурно да они имају мотив више због претходних победа у НЛБ лиги као и то да су се нарочито припремали за сутрашњи сусрет са нама, али што је већа подршка навијача и ми пружамо већи проценат наших могућности. Рачунамо на Црвене Ђаволе сутра - рекао је на данашњој конференцији, Марко Качаревић.

Извор[уреди]