Корисник:Millbot-Belgrade/nepostavljeno/2010-05-21 14:12/Београд: Планирани радови на водоводној мрежи

Извор: Викиновости

21. мај 2010.
Београд/ Србија

Због планираних радова на водоводној мрежи у улици Војводе Степе Степановића у Калуђерици, у понедељак, 24. маја, од 9 до 14 сати без воде ће остати потрошачи у делу овог насеља, од улице Краља Петра Првог до насеља Лештане, и у Забранској улици у насељу Лештане, са околним улицама.

За најнужније потребе обезбеђене су цистерне с питком водом.

Екипе „Београдског водовода и канализације” следеће седмице изводиће планиране радове на испирању водоводне мреже у општини Вождовац, тако да ће поједини потрошачи осетити повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде од 22 до 6 сати. У Устаничкој улици и делу општине Вождовац оивиченом улицама Господара Вучића, Војислава Илића и аутопутем од Војислава Илића до Аутокоманде, прекиде у снабдевању потрошачи ће имати од понедељка, 24. маја, до уторка, 25. маја, затим у делу рејона који је оивичен аутопутем од Душановачке пијаце до Војислава Илића, кружним путем до Заплањске улице и Заплањска (насеља Маринкова бара, Медаковић 2 и Медаковић 3) – од уторка, 25. маја, до среде, 26. маја, а у делу рејона који је оивичен улицама Пеке Павловића, Заплањском и Браће Јерковић (део Душановца и насеље Браће Јерковић) – од среде, 26. маја, до четвртка, 27. маја. У делу насеља Душановац и Вождовац, који је оивичен аутопутем од Аутокоманде до Душановачке пијаце, улицама Браће Јерковић, кружним путем, Црнотравском, Булеваром ослобођења до Аутокоманде (потези улица Кумодрашке, Војводе Степе и Булевара ослобођења) повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде имаће потрошачи од четвртка, 27. маја, у 22 сата, до петка, 28. маја, у 6 сати, а у насељу Бањица, у Булевару ослобођења од Аутокоманде до насеља Јајинци и селу Раковица – од петка, 28. маја, до суботе, 29. маја.

У току радова може доћи до краткотрајног замућења воде за пиће, али то неће утицати на њену здравствену исправност и квалитет. У овом предузећу истичу да ће радови на испирању водоводне мреже у општини Вождовац обезбедити да вода на чесмама потрошача и даље буде беспрекорног квалитета.

Све додатне информације могу се добити у Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, као и на веб-сајту www.bvk.rs.

Извор[уреди]