Коларов: Плашио сам се да ће бити баш овако

Извор: Викиновости

23. март 2013.
Стара Пазова/ Србија (Бета) - Фудбалски репрезентативац Србије Александар Коларов рекао је у суботу у Старој Пазови да се плашио да ће тим изгубити од Хрватске баш на начин на који је изгубио, као и да узроке пораза не треба тражити у атмосфери у тиму.

„Плашио сам се пред меч у Загребу да евентуално изгубимо како смо изгубили. Прво полувреме нисмо играли како је требало. Нисмо два паса спојили како је требало, нисмо два фаула направили како треба... Не знам разлоге ни због чега смо одиграли тако лоше прво полувреме, а ни шта је био узрок да у наставку будемо бољи и конкретнији“, рекао је Коларов новинарима.

Србија је у петак изгубила од Хрватске са 2:0, а оба гола су последица грешака одбране. Коларов је био кривац за први погодак.

„Наравно, за овај пораз не могу да тражим кривца за нешто где сам ја погрешио. И немам проблем са сопственом грешком, било их је и биће их, али волео бих што пре да додјемо до решења где леже наши проблеми. Постоји сигурно 100 фактора. Један који не треба анализирати је атмосфера у тиму, ту је све у најбољем реду“, рекао је Коларов.

Искусни фудбалер неће имати право наступа против Шкотске 26. марта у Новом Саду, али ће на сопствени захтев остати уз тим.

Извор[уреди]