Кажњени Партизан, Рад и Нови Пазар

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


15. март 2012.
Србија -  (Beta) - Фудбалски клубови Партизан и Рад играће један меч без публике на домаћем терену и мораће да плате по 500.000 динара, док ће Нови Пазар ићи на четири гостовања без навијача, а стадион му је суспендован до даљњег.

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије изрекла је у четвртак ове казне због инцидената на мечевима 17. кола.

Шампион државе Партизан кажњен је зато што су навијачи упали на терен после утакмице са Слободом. Црно-бели ће тако играти без публике у суботу против Јагодине.

Рад и Нови Пазар кажњени су због инцидената који су изазвали навијачи оба тима у утакмици на Бањици, када су се гађали бакљама и камењем.

Рад је кажњен због слабе организације, а Нови Пазар због неспортског понашања његових навијача. „Грађевинари“ у следећем колу дочекују ОФК Београд.

Комисија је и разматрала инцидент на утакмици 18. кола, у среду у коме је Пазар дочекао Војводину. Тада су на терену експлодирала два топовска удара.

Пазару је због слабе организације суспендован стадион до доношења коначне одлуке, а комисија је по хитном поступку затражила додатне извештаје од судија, делегата, комесара за безбедност и представника оба клуба.

Извор[уреди]

Bookmark-new.svg