Илинчића напали Албанци

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


29. март 2006.

Милисав Илинчић је синоћ избоден ножем у северном делу Косовске Митровице

Косовска Митровица/ Србија Деветнаестогодишњи Милисав Илинчић који је синоћ избоден ножем у северном делу Косовске Митровице рекао је да су га док је био са другарицом на мосту напала тројица Албанаца. Прво је добио ударац у главу а после и ударце у стомак.

Напад је извршен у присуству косовске полиције која није ништа урадила да спречи напад. Илинчић је такође рекао да нападаче не познаје. Срби верују да су камере на мосту снимиле нападаче. Начелник хирургије митровачке болнице доктор Радомир Јанковић изјавио је да је Илинчићево здравствено стање стабилно.

Сами Мехмети, регионални подпарол косовске полиције изјавио је да полиција спроводи истрагу ради проналажења нападача. Он је такође рекао да још увек нико није приведен или ухапшен. Синоћ су Срби у северном делу Косовске Митровице протествовали јер како они кажу косовска полиција није ништа предузела да би спречила овај напад и мирно је посматрала инцидент. Срби очевидци тврде да су двојица косовских полицајаца, Албанаца, који су се налазили са друге стране моста наводно нападачу викали на албанском да бежи.

Извор[уреди]