Ивановић: Победама вратити веру у фудбал

Извор: Викиновости


29. август 2011.
Стара Пазова-  (Beta) - Репрезентативац Србије у фудбалу Бранислав Ивановић очекује победе у мечевима против Северне Ирске и Фарских Острва, док се његов саиграч из националног тима Александар Коларов нада да ће бити „враћена вера у српски фудбал“.

Ивановић и Коларов оценили су у понедељак у Старој Пазови, где је репрезентација на припремама, да су те утакмице „кључне“ за пласман на Европско првенство 2012. године у Пољској и Украјини.

„Имамо доста проблема у тиму због повреда, али мислим да треба да будемо јаки и покажемо ниво игре који задовољава критеријум за победу“, рекао је Ивановић у спортском центру Фудбалског савеза Србије.

Играч Манчестер ситија Александар Коларов казао је да „доста тога зависи од утакмица са Северном Ирском и Фарским Острвима“. „Посебно ће бити јако тешко у Белфасту“, оценио је Коларов.

„Даћемо свој максимум да вратимо веру у национални тим и српски фудбал. Дешавају се ствари као што су Рен и Шамрок, али треба ићи даље, а не све гледати црно“, истакао је Коларов.

Извор[уреди]