Пређи на садржај

За Најбољу еколошку фотографију и награда професионалаца

Извор: Викиновости18. октобар 2012.
Србија -  ((Beta) - Зелена Србија, еколошки портал новинске агенције Бета, на конкурс аматерске фотографије природе под називом „Моја Зелена Србија“ доделиће награду за најбољу октобарску фотографију у избору фото редакције Новинске агенције Бета.

Корњача у Провали на Дунаву код Скореновца
Слика: Laslovarga.

Све фотографије које буду стизале на конкурс „Моја зелена Србија“ у наредним месецима, конкуришу и за велику годишњу награду изненађења.

Награђене фотографије биће постављене у посебан фото слајдер на сајту Зелена Србија (www.zelenasrbija.rs).

Право учешћа на конкурсу имају сви који се баве фотографијом, а посебан акценат је стављен на друштвено ангажоване фотографије којима ће се поред природних лепота, указати и на еколошке проблеме Србије. Све додатне информације можете наћи на сајту Зелена Србија „www.zelenasrbija.rs“.

Награда је ваучер у износу од 2.000 динара за књижаре „Вулкан“ који се односи на сав продајни асортиман. Од прилога приспелих од 1. до 31. октобра најбољу фотографију за октобар изабраће жири који чине искусни агенцијски фотографи.

Поред награде жирија, биће додељена и награда по избору корисника друштвених мрежа Фејсбук и Твитер. Та фотографија ће бити награђена ваучером у износу од 3.000 динара за куповину у Гарден центру.

Извор[уреди]