Пређи на садржај

Заувек ће нас памтити по дуелима са Србијом

Извор: Викиновости

19. март 2013.
Хрватска -  (Бета) - Селектор фудбалске репрезентације Хрватске Игор Штимац рекао је у уторак да ће утакмице против Србије у квалификацијама за Светско првенство обележити њега и његове играче, као и да ће их заувек памтити по тим дуелима.

„Ова утакмица, за разлику од неких других, обележиће мене и моје играче. Ово је скроз друга прича, заувек ће нас памтити по ове две утакмице са Србијом, у томе је разлика“, пренели су хрватски медији речи Штимца после тренинга у Загребу.

Штимац није желео да разговара о саставу своје екипе за дуел са Србијом, већ је казао да има „25 једнако спремних и жељних играча који су спремни да оставе душу на терену“.

Он је истакао да му је драго што ће његови навијачи бити у већини на стадиону, али и да нема проблема када су противнички у већем броју.

„Мени је драже када су наши навијачи у већини, али није ми мрско кад је противник у већем броју. Имамо екипу која више ужива играти пред пуним трибинама. Очекује се искључиво бодрење, да нам буду ветар у ледја. Позивам све који ће доћи на Максимир да нас не бодре мржњом према противнику, него да их води љубав према нама и нашим играчима. Ово је апел, покажимо високи ступањ културе, покажимо Европи и Уефи која нас стално блати што је права Хрватска“, истакао је селектор хрватске репрезентације.

Извор[уреди]