Дипеш мод отказао наступ у Београду

Извор: Викиновости13. јун 2009.

Дипеш мод на концерту у Барселони 2006.

Београд / Србија Концерт групе Дипеш мод у Београду дефинитивно је отказан, саопштили су организатори. Купцима улазница новац ће бити враћен у најкраћем могућем року. Одустајање од наступа образлаже се проблема са распоредом турнеје.

Британска група дипеш мод дефинитивно је одустала од наступа у Београду. Као разлог наводи се проблеми са распоредом турнеје коју настали када су бројни концерти померени због болести Дејвида Гана.

Наступ који је првобитно био померен, сада је дефинитивно отказан а свим купцима карата биће враћен новац, а упуство за повраћај може се погледати на exitfest.org. Из организације Егзит наводи се да је замена улазница за новац почела је 1. јуна 2009. године и трајаће до 31. јула 2009. године. Право на враћање новца имају само купци који су своје улазнице купили на званичним продајним местима.

Поред Београда, концерти су отказани и у Атини, Истанбулу, Букурешту, Софији, Београду, Варшави Риги и Вилниусу. Дипеш Мод се извињавају својим фановима за сваку неугодност коју су им проузроковали и захваљују се за подршку и стрпљење. Четири наступа који су планирани у затвореним просторима, у Загребу, Лондону и два у Диселдорфу, биће заказани поново.

Извор[уреди]