Вилотић на трансфер листи?

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


28. новембар 2011.
Београд/ Србија (Beta) - Тренер Црвене звезде Роберт Просинечки изјавио је у понедељак да ће, ако остане на челу стручног штаба тог фудбалског клуба, ставити Милана Вилотића на трансферну листу.

„Већ сам једном погазио реч што се тиче Вилотића, али он више неће тренирати с првим тимом, и ако ја останем тренер, биће стављен на трансфер листу“, рекао је Просинечки новинарима после јутарњег тренинга.

Просинечки и Вилотић сукобили су се на летошњим припремама и тада је играч одстрањен из тима и одузета му је капитенска трака. После инсистирања управе, штопер је враћен у тим.

После суботњег пораза од Партизана (0:2) Вилотић је јавно критиковао управу, а у свлачионици се покошкао са Кристијаном Борхом, који је касније рекао да постоје кланови у тиму и да се један, који предводи Вилотић, противи страним играчима.

„Причао сам данас са Вилотом и Борхом због изјава у медијима и то је санкционисано... Борха ми је казао да није мислио на клан, већ на само једног играча. Такве поделе, иначе, не постоје у тиму“, рекао је Просинечки.

Извор[уреди]

Bookmark-new.svg