Видић напустио репрезентацију

Извор: Викиновости


Датотека:Srbgrb.jpg

24. октобар 2011.
Београд-  (Beta-AP) - Капитен енглеског Манчестер јунајтеда Немања Видић саопштио је у понедељак да се повлачи из националног тима Србије, јер медији и јавност критикују његов однос према репрезентацији.

Како се наводи на сајту Фудбалског савеза Србије (ФСС), Видић је о томе обавестио челнике Савеза и чланове Стручног штаба.

„Желим да обавестим спортску јавност и навијаче да сам после дугог размишљања, тешког срца, одлучио да се опростим од репрезентације Србије“, рекао је Видић. Он је додао да је за репрезентацију играо повређен и некада мимо воље људи из клуба.

„Овим потезом желим да жаштитим репрезентацију и себе од разних кулоарских прича, где се занемарује мој учинак као фудбалера“, рекао је Видић.

Фудбалер Манчестер јунајтеда нагласио је да не жели да се таквим причама оптерети нова генерација репрезентативаца и да се евентуално због тога поквари атмосфера уочи новог циклуса квалификација.

Фудбалски савез је захвалио Немањи Видићу на свему што је дао српском фудбалу и нагласио да му врата националног тима нису затворена.

Извор[уреди]