Весели се не враћа у Партизан

Извор: Викиновости


29. август 2011.
Вашингтон-  (Beta) - Бивши кошаркаш Партизана Јан Весели рекао је у понедељак да се неће враћати у редове шампиона Србије, већ ће наставити да тренира по програму свог тима Вашингтона из НБА лиге.

„Чињеница да штрајк још траје ништа не мења у погледу мојих припрема. Почео сам да тренирам индивидуално по програму тима из Вашингтона. Половином септембра одлазим у Америку, где ћу наставити са тренингом, да што спремнији дочекам крај 'лок-аута' и почетак прве сезоне у НБА“, пренео је сајт Партизана речи Јана Веселија.

Од када је 1. јула почео „лок-аут“ у НБА, медији у Србији су нагађали да би чешки репрезентативац могао да се врати у Партизан, иако је управа црно-белих говорила да то није реално. Весели је одлучио да стави тачку на нагађања. Он је посебно нагласио да Партизан доживљава као свој дом.

„Црно-бели ће увек бити део мене, један значајан део, а Партизан и Београд осећам као свој дом. У овом тренутку мој наредни корак је ка остварењу још једног сна, НБА каријере. То је оно чему морам да се посветим и професионално одговорим. A за мене ће увек бити част да играм у црно-белом тиму пред најбољом кошаркашком публиком“, навео је Весели.

Извор[уреди]