Боа у центру Ниша

Извор: Викиновости
Иди на навигацију Иди на претрагуПитон

21. август 2009.

Ниш / Србија (РТС) Уколико живите на Флориди неретка је ситуација да ћете у свом дворишту или околини угледати питона или неку другу врсту змија. Међутим прилика за то у центру неког српског града готово да је непостојећа. И поред тога становници Ниша имали су прилике да у своме граду виде питона како виси са банкомата.

Змија боа дугачка око два метара и тешка пет килограма уочена је на банкомати у нишкој улици 7 јули број 35. Предпоставља се да је реч о одбеглом кућном љубимцу којег су пролазници приметили неколико сати после поноћи.

Око 2:30 часа ватрогасна служба добила је дојаву, али по изласку на терен нису се надали да ће затећи питона, изјавио је један од ватрогасаца. Четири ватрогасаца обучени и за ове несвакидашње прилике интервенисало је, али са сугестијом да немају потребну опрему за овакве послове.

Власник Горан М. сазнао је за нестанак свог љубимца тек пошто је на вестима чуо несвакидашњу причу. Према њему, змија је највероватније побегла кроз балкон на којем се свакодневно сунча.

Извор[уреди]

Bookmark-new.svg