Пређи на садржај

Београд: „Стамбено” бира најлепши улаз

Извор: Викиновости

21. јул 2010.
Београд/ Србија

Који је улаз најлепши од 14 хиљада београдских зграда које се налазе у систему одржавања ЈП „Градско стамбено”, биће познато на крају наградног конкурса на који грађани могу да пошаљу пријаву већ од данас. Станаре најлепшег улаза очекују занимљиве и вредне награде, а о победнику на овом конкурсу одлучиће гласови посетилаца сајта „Стамбеног”. Циљ конкурса је да подсети кориснике услуга да воде рачуна о заједничким просторијама чији су власници, а план је да акција постане традиционална.

– Покретањем кампање „Најлепши улаз” желели смо да подсетимо кориснике наших услуга да су откупом станова у згради постали и власници свих заједничких просторија и уређаја и да су зато одговорни за њихово одржавање. Такође смо желели да скренемо пажњу да је култура становања веома битан сегмент живота, који треба свакодневно да се унапређује. Ова акција је прилика да се суграђани мотивишу да воде рачуна о својој имовини, а да је „Стамбено” ту да им помогне бројним олакшицама, као што су укидање аванса и плаћање на рате по завршетку великих радова – рекао је Слободан Миљковић, директор ЈП „Градско стамбено”.

Пријаве се шаљу до 1. октобра попуњавањем обрасца на интернет-сајту www.stambeno.com, слањем пријаве поштом на адресу „Стамбеног” (Данијелова 33, 11000 Београд) или достављањем на писарницу „Стамбеног” (са назнаком – За конкурс „Најлепши улаз”). Пријава треба да садржи и три фотографије, као и кратко образложење зашто је баш тај улаз најлепши. По завршетку пријављивања, жири ће избор свести на десет номинација, о којима ће последњу реч дати грађани гласањем на сајту. Гласање ће бити закључено средином октобра, а крајем тог месеца биће изабран и најлепши улаз у систему одржавања „Стамбеног”.

Извор[уреди]