Пређи на садржај

Београд: „Зеленило – Београд” позива суграђане да пријаве сва оштећења у парковима како би била отклоњена у великој пролећној акцији

Извор: Викиновости

19. април 2010.
Београд/ Србија

ЈКП „Зеленило – Београд” у оквиру пролећних радова на уређењу зелених површина, а на иницијативу градоначелника Београда, покреће велику акцију поправке парковског мобилијара и реквизита у дечјим игралиштима.

Како се на, близу 3.000 хектара зелених површина у Београду, налази велики број клупа, корпи за отпатке, клацкалица, љуљашки, вртешки и осталих реквизита за игру деце, много њих се током године и поквари, поломи, оштети, ЈКП „Зеленило – Београд” намерава да интензивним активностима поправи сав постојећи мобилијар у Београду.

Како би тај посао обавили у што краћем временском периоду, из овог комуналног предузећа позивају суграђане да надлежне службе „Зеленила” обавесте о стању парковског мобилијара у својој непосредној околини.

Све податке о месту и поправци парковског мобилијара и дечјих реквизита за игру грађани могу јавити на телефон 2630-506, сваког радног дана од 9 до 15 часова.

Извор[уреди]