Београд: Хуманитарна манифестација „Дани Авале”

Извор: Викиновости

27. мај 2010.
Београд/ Србија

Забавно-рекреативна и хуманитарна манифестација „Дани Авале” одржаће се у суботу и недељу, 29 и 30. маја. У такмичењима ће учествовати око 600 ученика из десет вождовачких основних школа.

Првог дана, у суботу, испред Планинарског дома „Чарапићев брест“ с почетком у 9 часова одржаће се програм Планинарско-смучарског друштва „Авала“, који се састоји од планинарског похода, квиза, такмичења у кувању пасуља, изложбе народних ношњи, наступа културно-уметничких друштава „Лира“ и „Златно доба“, школе оријентиринга и слободног пењања на вештачкој стени. За све учеснике и госте предвиђен је ручак, а најбољима ће на крају бити уручене дипломе и захвалнице.

Другог дана, у недељу, испред Планинарског дома „Чарапићев брест“ од 9 до 13.45 часова одржаће се програм у коме ће учествовати ђаци вождовачких основних школа. Сви посетиоци моћи ће да уживају и у уметничком програму у коме ће учествовати културно-уметничка друштва „М. Митровић Јарац“ и „Златно доба“. У 18 часова почеће музички програм, а гост ће, између осталих, бити и Бора Ђорђевић.

Извор[уреди]