Београд: Фотографије оштећења на путу Београђани могу слати електронском поштом надлежној служби

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


8. септембар 2010.
Београд/ Србија

Јавно комунално предузеће „Београд-пут” омогућило је грађанима да фотографије оштећења на коловозу или улицама пошаљу електронским путем, посредством сајта www.beogradput.com.

До сада су оштећења на путевима грађани пријављивали позивањем кол-центра, а сада је то могуће урадити и на сајту. Пошиљалац уз личне податке доставља фотографију и на такав начин упућује позив надлежним службама.

Шефица службе логистике ЈКП „Београд-пут” Загорка Раичевић изјавила је редакцији Беоинфо да је могућност слања фотографија електронским путем добра и да је уведена због тога што доста људи данас користи интернет.

– До сада смо примили неколико позива путем нашег сајта, а очекујемо да ће их бити много више – рекла је Загорка Раичевић.

Грађани својим фотографијама помажу да службе „Београд-пута” сагледају приоритет и обим оштећења, што олакшава разврставање посла и даје приоритет хитним оштећењима.

Редовни програм санације и адаптације „Београд без рупа”, ЈКП „Београд-пут” спроводи сваке године од априла до краја октобра.

Извор[уреди]