Пређи на садржај

Београд: У току упис за све сталне и нове групе ДКЦБ-а

Извор: Викиновости


7. септембар 2010.
Београд/ Србија

Дечји културни центар Београда (ДКЦБ) саопштио је данас да је у току упис за све сталне и нове групе у оквиру тог центра.

Како је наведено, упис је у току за курсеве креативног писања, креативности и самоостваривања личности, као и популарни клавирски курс. Биће реализоване и радионице „Јавни наступ и ја”, „Модни атеље вунених креација”, „Моја кухињица” и „Теквондо – стицање самопоуздања”.

У оквиру редовних активности ДКЦБ-а биће представљени радови учесника летње радионице „Сликај вуном”, до 16. септембра, као и радови деце из ПРИМарт дечје школе примењених уметности од 16. до 25. септембра.

Такође, у центру ће, од 14 до 17. септембра, бити организован атеље за ликовну уметност, као и радионица анимираног филма и стрипа, 11. септембра.

У оквиру „Дана европске баштине”, 15. септембра, биће премијерно приказан филм „Бесмртни Бетовен”, као и 15. републички фестивал дечјег музичког стваралаштва.

Отворен је, такође, до 20. октобра, и наградни литерарни конкурс „Мој град је Београд” за песму на тему екологије и животне средине. Радови се могу слати на мејл mladi.istrazivaci.beograda@gmail.com.

Све додатне информације могу се добити на бројеве телефона 011/3242-011, 011/3242-012 или путем веб-адресе www.dkcb.rs.

Програми Дечјег културног центра Београда реализују се уз подршку Секретаријата за културу.

Извор[уреди]