Београд: У суботу без воде улице од Батутове до Вјекослава Ковача

Извор: Викиновости

11. март 2010.
Београд/ Србија

Због планираних радова Јавног комуналног предузећа „Београдски водовод и канализација” на повезивању нових цеви на водоводну мрежу у Булевару краља Александра, поједини улази ће у петак 12. марта повремено остајати без воде. Како саопштавају из „Беоком сревиса”, ЈКП „Београдски водовод и канализација” о томе ће сукцесивно информисати станаре обавештењима која ће бити истакнута на улазима.

Између улица Батутове и Вјекослава Ковача и на углу булевара са улицама Батутовом и Војводе Довезењског, у суботу, 13.марта, од 7 до 19 часова, због поменутих радова, без воде ће остати потрошачи у улицама: Булевар краља Александра, између улица Господара Вучића и Тршћанске, Војводе Довезенског, Батутовој, Радоја Домановића, Чеде Мијатовића, Врањској, Станислава Сремчевића, Деспота Оливера (Тонета Томшића), Косте Абрашевића, Слободанке Данке Савић и Марка Миљанова.

Умањен притисак у наведеном времену осетиће потрошачи у улицама: Вјекослава Ковача, Милана Ракића, Тихомира Вишњевца и околним улицама. За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су аутоцистерне.

Извор[уреди]