Београд: Упис у сталне групе Дечјег културног центра

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


1. септембар 2010.
Београд/ Србија

Дечји културни центар Београда и овог септембра отворио је врата свих атељеа и студија за избор активности намењених деци и младима и управо је у току упис нових чланова. Ова институција отворена је за све који су заинтересовани да се упознају са активностима које пружају могућност доброг провода и игре, као и за оне који желе да развију одређене уметничке склоности и вештине.

Рад Дечјег културног центра Београда усмерен је на задовољавање потреба деце да на креативан, забаван и оплемењујући начин испуне своје слободно време. Континуирано, из дана у дан, своје активности реализују сталне групе, које се формирају сваког септембра, а то су: Балетски студио, Студио за џез и модерну игру, Ликовни атеље, Атеље за примењене уметности, Драмски студио, Музичка играоница, Студио за анимирани филм, Радионица стрипа и Филмски студио.

У новој сезони Дечји културни центар проширио је своје активности новим групама које ће почети са радом током месеца. То су: Радионица креативног писања, Моја кухињица, Теквондо – стицање самопоуздања, Популарни клавирски курс (научите омиљену композицију за месец дана), Креативност и самоостварење личности (психолошка едукација младих и одраслих), Модни атеље вунених креација, као и Јавни наступ и ја.

У раду атељеа, студија и радионица учествују деца и млади сходно својим интересовањима, без претходних аудиција, а са онима код којих се препозна посебна склоност и таленат педагози раде додатно. Пријаве се врше путем телефона 011/ 3242-011 и 011/ 3242-012 и мејла info@dkcb.rs или доласком у Дечји културни центар Београда у Таковску 8.

Извор[уреди]