Београд: Трофеј Београда у одбојци од 1. до 3. маја

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

28. април 2010.
Београд/ Србија

Традиционални турнир омладинских одбојкашких репрезентација града за Трофеј Београда биће одржан од 1. до 3. маја, речено је на данашњој конференцији за новинаре. Ова манифестација се одржава по 45. пут у организацији Одбојкашког савеза Београда, а под покровитељством Градског секретаријата за спорт и омладину и Одбојкашког савеза Србије.

– Квалитет одбојке на овим просторима је све бољи, што се потврђује чињеницом да је Београд највише пута освајао турнир. Сви данашњи репрезентативци учествовали су у овом турниру који је добра шанса за младе таленте да покажу своје одбојкашко умеће – изјавио је Драгољуб Милошевић, председник Одбојкашког савеза Београда.

Ова манифестација, која је последњих година добила и међународни карактер, увек је добро посећена и медијски пропраћена. На овогодишњем турниру учествоваће 27 женских и 16 мушких екипа из 35 градова из земље и иностранства.

Конференцији за новинаре су присуствовали директор турнира Љубомир Аћимовић, представници Секретаријата за спорт и омладину и Одбојкашког савеза Београда, као и одбојкаши репрезентација Београда.

Извор[уреди]