Београд: Традиционални божићни ручак у Дневном боравку за стара лица „Михаило Ступар 2”

Извор: Викиновости


5. јануар 2010.
Београд/ Србија

Поводом предстојећих божићних празника, Секретаријат за социјалну заштиту организује традиционални божићни ручак, који ће бити послужен 7. јануара у 13 часова у Дневном боравку за стара лица „Михаило Ступар 2”, у Новом Београду у улици Др Ивана Рибара 8. Поред најстаријих суграђана –корисника овог дневног боравка, гости на ручку биће и деца збринута у Прихватилишту за децу и омладину у Београду.

Организовање божићног ручка јесте традиционална манифестација која има за циљ да се на дан овог великог хришћенског празника обрадују најугроженији становници Београда, најстарији и најмлађи. Корисници овог дневног боравка за стара лица и деца збринута у Прихватилишту за децу и омладину имаће несвакидашњу прилику да се друже и да им празнични ручак послуже представници Градске управе, породице Карађорђевић, дипломатског кора, као и најбољи српски кулинари.

Божићни ручак и ове године реализоваће се у сарадњи са Кулинарском асоцијацијом Србије, породицом Карађорђевић, Високом хотелијерском школом струковних студија Београд и фирмом „Делта макси”.

Извор[уреди]