Београд: Током викенда четири турнира зa Трофеј Београда

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


25. децембар 2009.
Београд/ Србија

Турнир у „флег-фубалу” за категорије до 16 година за Трофеј Београда одржаће се сутра, од 11 часова, у сали ИМР-а у Раковици. Флег-фудбал је бесконтактна верзија америчког фудбала, у којој се надмећу екипе од по пет играча. На турниру ће учествовати екипе „Витезова” из Пирота, „Вукова” из Београда, „Хајлендерса” из Обреновца, „Ти-рекса” из Земуна и тимови из Инђије, Врбаса, Суботице и Младеновца. Најбољи тим ће бити награђен пехаром „Трофеј Београда”, три првопласиране екипе добиће медаље, сви учесници турнира добиће мајице и дипломе, а њихове екипе по једну лопту за бављење америчким фудбалом.

Истог дана, од 17 часова, у хали „Пинки” у Земуну одржаће се такмичење за Трофеј Београда у савате боксу. На турниру ће учествовати око 70 такмичара из девет београдских клубова. Најбоља екипа добиће „Велики трофеј Београда”, а статуту Победника Београда најбољи такмичар.

И Трофеј Београда у хокеју на трави одржаће се сутра, од 12 до 19 часова, у Малој арени БАСК-а (Булевар војводе Мишића 24). На турниру ће учествовати мушке и женске репрезентације Београда, Суботице, Новог Сада и Панчева.

Такмичење за Трофеј Београда у стоном тенису одржаће се у недељу, од 9 до 20 часова, у Спортском центру „Вождовац” на Бањици. На 12 столова надметаће се 152 такмичара из 35 клубова.

Покровитељ сва четири турнира је Секретаријат за спорт и омладину.

Извор[уреди]