Београд: Скупштина удружења „Све је могуће”

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

29. март 2010.
Београд/ Србија

Спортско-рекреативно удружење особа са инвалидитетом „Све је могуће” одржаће редовну годишњу скупштину 30. марта у 17 часова у сали 3 општине Нови Београд.

Ово је прилика да се укаже на значајне пројекте који су реализовани претходне године. По први пут особе са инвалидитетом учествовале су на фрушкогорском маратону и на дринској регати, организоване су прве „Игре без граница” за здраве и особе са инвалидитетом, а по други пут учествовали су на међународном спортском такмичењу Malmo open 10 и освојили златну и сребрну медаљу. Поред тога, биће најављене активности планиране за наредни период: учешће на Malmo open-у, обогаћене и масовније „Игре без граница”, као и прва дринска регата за особе са инвалидитетом међународног карактера.

На коктелу који је најављен за 19 часова биће уручене захвалнице организацијама и појединцима који су посебно допринели раду удружења, међу којима су ЈАТ, Аеродром „Никола Тесла”, „Телеком Србија”, општине Савски венац, Нови Београд, Бајина Башта, градски секретар за спорт Аца Ковачевић и други.

Извор[уреди]