Београд: Савремене игре за целу породицу у Дечјем културном центру

Извор: Викиновости

31. март 2010.
Београд/ Србија

Дечји културни центар Београда, уз подршку општине Палилула, организује од 6. до 10. априла свакодневне креативне радионице савремене игре „Комуникација генерација”. Ове бесплатне радионице намењене су деци која пролећни распуст проводе у Београду, њиховим родитељима, бакама и декама.

„Комуникација генерација” је креативни процес за целу породицу који је базиран на слободном покрету, отвореној игри и освајању простора путем јасно дефинисаних задатака. Користећи сопствена искуства и интересовања, полазници ће креирати мале кореографске целине. У заједничкој игри деце и одраслих, продубљују се међусобне везе, ствара се осећај сигурности као основа за продуктиван живот и хумано друштво.

Балетски студио током распуста традиционално организује радионице савремене игре које су намењене деци и младима. Како велики број родитеља доводи децу у ДКЦБ на разне активности, појавила се идеја да се цела породица окупи на заједничким радионицама и да се завршном презентацијом рада у мају обележи „Светски дан породице”.

Радионице воде кореографкиње Драгана Станисављевић и Елена Ковачевић. Заинтересовани се могу пријавити и добити све неопходне информације путем мејла dragana@dkcb.rs или телефона 3242-011.

Извор[уреди]