Пређи на садржај

Београд: Радови на водоводној мрежи у Булевару краља Александра

Извор: Викиновости


23. март 2010.
Београд/ Србија

Због планираних радова на водоводној мрежи на углу Булевара краља Александра и Јагићеве улице, као и на углу Булевара краља Александра и улице Марка Орешковића, од четвртка, 25. марта, у 7.30 сати до петка, 26. марта, у 3 сата без воде ће остати потрошачи у Булевару краља Александра (парна страна), између Рузвелтове и Бранка Крсмановића, Булевару краља Александра (непарна страна), између Рузвелтове и Тршћанске, Ватрослава Јагића, Бранка Крсмановића, Марка Орешковића, Живка Карабиберовића, Пећкој, Једренској, Ђаковачкој, Војводе Саватија, Ђуке Динић, Чича Илијиној и Ђевђелијској улици. Слабији притисак осетиће потрошачи у 27. марта, Краљице Марије, Челопечкој, Захумској, Игманској, Димитрија Туцовића и околним улицама.

У четвртак ће од 9 до 12 сати без воде остати и потрошачи у Дебарској улици, а од 8 до 14 сати потрошачи у насељу Пландиште.

У петак од 9 до 13 сати воду неће имати потрошачи у улици Војводе Степе (непарна страна), између Витановачке и улице Краља Владимира.

За најнужније потребе обезбеђена је цистерна са водом за пиће.

Све додатне информације могу се добити у Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на 3606-606, као и на веб-сајту www.bvk.rs

Извор[уреди]