Београд: Радови на водоводној мрежи Старог града од понедељка

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


28. фебруар 2010.
Београд/ Србија

Екипе „Београдског водовода и канализације” изводиће планиране радове на испирању водоводне мреже у општини Стари град од понедељка 1. марта до суботе, 6. марта. Планирани радови на испирању водоводне мреже обезбедиће да вода на чесмама потрошача и даље буде беспрекорног квалитета.

Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде у времену од 22.00 сата до 06.00 сати осетиће потрошачи у улицама: од Кнеза Милоша, Српских владара, Теразије, Кнеза Михаила до Париске (01-02. март), падина према реци Сави оивичена улицама: Југ Богдановом, Сремском, Кнез Михаиловом, Париском, Карађорђевом (до Бранковог моста) и Булеваром војводе Бојовића (2-3. март), падина ка Дунаву оивичена улицама: Француском, Цара Душана, Тадеуша Кошћушка и Кнеза Михаила (3-4. март), део рејона испод улица: Цара Душана, ка Дунаву (Дунавска улица, Дунавски кеј и насеље „25 Мај”) током 4 и 5. марта и део рејона оивичен улицама: Српских владара, Теразијама, Француском, Дунавском, Војводе Добрњца и Таковском (5-6. март).

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде, па из БВК моле потрошаче да претходно припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе. Екипе Београдског водовода ће се трудити да радове обаве у што краћем року.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3 606 606, а информације о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на нашој web адреси www.bvk.rs .

Извор[уреди]