Београд: Радови на Булевару краља Александра у току викенда

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

26. март 2010.
Београд/ Србија

Раскрсница Булевара краља Александра и улице Господара Вучића биће сужена од 7 сати у суботу, 27. марта, до 12 часова у недељу, 28. марта, тако што ће бити заузете две саобраћајне траке због полагања цеви за магистрални топловод. Радове изводи ЈКП „Београдске електране”.

Због радова „Београдских електрана”и Батутова улица ће бити делимично затворена за саобраћај од 27. марта од 7 часова ујутру до 3 часа ујутру 29. марта.

Измењен режим саобраћаја биће и на раскрсници Рузвелтове и Булевара краља Александра од 8 часова ујутру у суботу, 27. марта, до 10. априла због радова на скретницама. Биће заузете две саобраћајне траке и забрањено скретање из булевара лево у Рузвелтову улицу. На месту где су биле шине биће асфалтирана привремена саобраћајница.

Током извођења наведених радова остаје на снази привремени режим саобраћаја јавног превоза кроз Булевар краља Александра, с тим што ће возила са аутобуских линија 27 и 74, у смеру ка Омладинском стадиону, тј. Миријеву, од раскрснице улице Кнегиње Зорке и Булевара краља Александра саобраћати трамвајском баштицом до расксрснице Рузвелтове и Булевара краља Александра и даље скретати лево као возила са трамвајских линија 2, 7, 10 и 12 у Рузвелтову улицу.

Извор[уреди]