Пређи на садржај

Београд: Радови на Булевару краља Александра се настављају

Извор: Викиновости

23. март 2010.
Београд/ Србија

У оквиру радова на Булевару краља Александра, прелаз у Синђелићевој улици, раскрсница са булеваром, сутра ће од 22 часа до 8 часова у четвртак, 25. марта, бити затворен за саобраћај због постављања водоводних цеви, координационих каблова и електрокаблова. Водоводне цеви поставља ЈКП „Београдски водовод и канализација”, а координационе и електрокаблове „Балкан градња”.

На прелазу Поп Стојанове улице, раскрсница са Булеваром краља Александра, у петак, 26. марта, од 22 часа до 8 часова у суботу, 27. марта, постављаће се водоводне цеви, координациони каблова и електрокаблови, због чега ће Поп Стојанова улица бити затворена. Постављање водоводних цеви изводи ЈКП „Београдски водовод и канализација”, а координационе и електрокаблове поставља „Балкан градња”.

Због полагања цеви за магистрални топловод у суботу, 27. марта, од 20 часова до 24 часа у недељу, 28. марта, биће сужена раскрсница Булевара краља Александра и Господара Вучића тако што ће бити заузете две саобраћајне траке. Радове изводи ЈКП „Београдске електране”.

Извор[уреди]