Београд: Радно време пијаца за време ускршњих празника (2, 4. и 5. април)

Извор: Викиновости

31. март 2010.
Београд/ Србија

За време ускршњих празника градске пијаце ће имати прилагођено радно време, осим у суботу, 3. априла, када ће радити уобичајено. Кванташка пијаца ће радити непрекидно од нула до 24 часа сваког дана, без обзира на празнике.

У петак, 2. априла, зелене пијаце ће радити уобичајено, у недељу, 4. априла, неће радити, док ће у понедељак, 5. априла, радити скраћено од 6 до 13 часова. Једино ће пијаца „Горња варош” у Земуну у недељу радити од 6 до 13 часова. Отворени тржни центар „Нови Београд” (популарни „Бувљак”) у петак ће радити од 8 до 16 часова, а у недељу и понедељак ће бити затворен. Тржни центар „Депо” ће у петак, 2. априла, радити нормално од 10 до 20 часова, док у недељу и понедељак неће радити.

„Пијаца за промет старих ствари и робе са грешком – Миљаковац” у петак, 2. априла, радиће уобичајено од 6 до 19 сати, а у недељу и понедељак, 4. и 5. априла, неће радити. Цветна пијаца у Крњачи ће у петак, 2. априла, радити од 17 часова до поноћи, у суботу ће радити нормално од поноћи до 8 часова, у недељу ће бити затворена, док ће у понедељак, 5. априла, радити од 17 часова до поноћи.

Извор[уреди]