Београд: Радмила Хрустановић учествовала у хуманитарној акцији за Сигурну кућу

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

9. март 2010.
Београд/ Србија

У оквиру хуманитарне акције за прикупљање средстава за пројекат Сигурне куће, Радмила Хрустановић, помоћник градоначелника учествовала је вечерас у Делта ситију у осликавању „аДОРе” чоколаде. У овој акцији учествовале су и Даница Максимовић, Срна Ланго, Милица Милша, Ана Софреновић и Жарко Јокановић.

– Ово је једна од акција која треба да скрене пажњу на проблем насиља у породици. Сигурне женске куће нису само за жене, већ и за њихову децу и она је привремено станиште оних који су побегли како би спасли голи живот. У овај посао мора се укључити и држава и цело друштво, како би породицу заштитили од свих који је малтретирају физички и психички. Мислим да је ова тема сасвим пригодна за 8. март, јер и на овај начин пружамо подршку тим женама и уливамо им наду да ће им друштво пружити заштиту која им је потребна – рекла је Радмила Хрустановић.

Сви учесници акције написали су посвете подршке женама у књизи „Чокохоличарка”. Осликане чоколаде и потписане књиге продаваће се на јавној аукцији, а сва прикупљена средства биће поклоњена за пројекат Сигурне куће.

Извор[уреди]