Београд: Продаја маркица за август још данас

Извор: Викиновости
Иди на навигацију Иди на претрагу


5. август 2009.
Београд/ Србија

Претплатне маркице за август могу се купити још данас на свим продајним местима Градског саобраћајног предузећа „Београд”.

Маркице се још данас могу купити на продајним местима: Душанова, Зелени венац, Делиградска 10, Трг Републике, Баново брдо, Земун пошта, Цветкова пијаца, Коњарник, Блок 45, Омладински стадион, Бањица, Карабурма, Видиковац, Похорска, Медаковић, Браће Јерковић, Студентски град, Миријево II, Миљаковац, Земун кеј, Трошарина, Црвени крст и Железничка станица. Продајна места отворена су радним данима од 7 до 19 часова, а суботом од 8 до 14 часова.

Од 6. до 17. августа августовске маркице могуће је купити на продајним местима: Душанова, Зелени венац, Делиградска 10, Трг Републике, Баново брдо, Земун пошта, Цветкова пијаца, Коњарник, Блок 45 и Омладински стадион. Маркице се продају радним данима од 7 до 19, а суботом од 8 до 14 часова. Продаја маркица за правна лица у Скендербеговој улици обавља се од данас до 17. августа радним данима од 7 до 17 часова, а суботом од 8 до 14 часова.

Благајна у Душановој, од 18. августа до почетка продаје маркица за септембар, радним данима отворена је од 7 до 19 часова, а суботом од 8 до 14 часова.

Продајна места не раде недељом.

Извор[уреди]