Пређи на садржај

Београд: Програм „Заједно за вашу зграду” продужен до 16. августа

Извор: Викиновости


15. јул 2010.
Београд/ Србија

Општина Стари град продужила је рок за пријаве грађана у програму „Заједно за вашу зграду” до 16. августа. Подсетимо, општина ће суфинансирати одржавање зграде и простора око зграде у износу до 200.000 динара по објекту. Свака скупштина или савет финансира остатак радова одржавања зграде и околног простора. Општина ће пребацити новчана средства за одржавање зграде и простора око зграде на рачун скупштине (савета) зграде или извођача радова којег они ангажују.

Пријава и потребна документација доставља се у затвореној коверти, лично или поштом, на адресу: Градска општина Стари град, Београд, Македонска 42, с назнаком: Пријава за јавни позив „Заједно за вашу зграду”. У пријави је обавезно навести име, презиме и број телефона председника скупштине(савета) зграде, као и овлашћене особе за контакт. Обрасци се могу преузети радним данима од 8 до 15 часова, на шалтеру Писарнице у згради општине, Македонска 42 или на интернет- сајту www.starigrad.org.rs.

Комисија општине Стари град утврдиће ранг-листу приспелих пријава, на основу које ће, у оквиру расположивих средстава, изабрати зграде у којима ће се изводити радови. Скупштина зграде у обавези је да 90 дана од уплате средстава поднесе комисији извештај о радовима, са доказима. У супротном, у обавези је да општини врати новац.

Извор[уреди]