Београд: Привремени режим саобраћаја због радова на мосту „Газела”

Извор: Викиновости


4. фебруар 2010.
Београд/ Србија

Због најављене санације моста „Газела” и затварања рампе за улазак на „Газелу” из улице Владимира Поповића, из Секретаријата за саобраћај апелују на грађане да за време трајања радова користе трасу преко Старог савског моста улицама: Јурија Гагарина – Владимира Поповића – Земунски пут – Стари Савски мост – Карађорђева.

За време трајања радова на „Газели”, семафор на раскрсници Стари савски мост – Карађорђева улица биће програмиран тако да се да више времена возилима која из Карађорђеве скрећу на Стари савски мост и обрнуто.

До завршетка радова важиће и измене које су раније уведене: укинут је пешачки прелаз у Дечанској улици код Дома синдиката („Борба”), као и онај на раскрсници Бранкове и улице Царице Милице. Такође, забрањено је лево скретање свим возилима са Бранковог моста у Поп Лукину улицу. Дозвољено је кретање „жутом траком” свим возилима у смеру од Бранкове улице ка Новом Београду, као и свим возилима у Булевару Николе Тесле у смеру ка Бранковом мосту, од улице Ушће до Булевара Михајла Пупина.

Извор[уреди]