Београд: Почиње емитовање нове емисије за младе на „Студију Б”

Извор: Викиновости
Иди на навигацију Иди на претрагу

21. април 2010.
Београд/ Србија

Канцеларија за младе у сарадњи са телевизијом „Студио Б” покреће емисију „Хоћу да знаш”, која ће се емитовати суботом од 18 часова и у репризном термину недељом у 13.35 часова, а прва креће 24. априла.

Ово је прва емисија која комуницира са младима и за њих актуелне теме третира на овај начин. Емисија је едукативног карактера и бавиће се проблемима младих Београђана. Домаћин и водитељ емисије глумац Стефан Бузуровић разговараће са занимљивим гостима из разних области које су од важности за младе.

Свака епизода ће имати своју основну тематику, попут мобилности младих, екологије, образовања, стручног оспособљавања, волонтерства. Такође, у свакој емисији ће представити неког младог, талентованог и неафирмисаног уметника или научника. Биће представљени и месечни пројекти Канцеларије за младе. Ова емисија, у чијој је реализацији помогао „Студио Б”, део је пројекта побољшања информисаности младих. Циљ је да се на овај начин учине доступним све информације од интереса за младе у Београду и подстакну их на веће учешће и иновативне активности у друштвеном животу.

Извор[уреди]