Београд: Почело пролечно уређење Врачара

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

17. април 2010.
Београд/ Србија

Градска комунална предузећа у сарадњи са Комуналном инспекцијом општине Врачар почела су радове на пролећном уређењу општине. Почетак ове акције, на терену су пратили и председник општине Бранимир Кузмановић са члановима Општинског већа Тијаном Благојевић, Вукотом Јакшићем, Владимиром Медаковићем, Небојшом Милићевићем и Данилом Глумцем, а придружили су им се и одборници Скупштине.

Скупштина станара у Милешевској 48 је већ реконструисала улаз у зграду, данас су организовали велико спремање свих подрума, а кабасто смеће је односила „Градска чистоћа“

У разговору са председником скупштине станара зграде у Милешевској 48 Слободаном Јеремићем, председник општине Бранимир Кузмановић истакао је да се традиционалном акцијом пролећног уређења ствара бољи живот за све наше суграђане, станари ове зграде су пример како се у сарадњи са општинским органима унапређују услови живота, а конкретна акција чишћења подрума има и безбедносни значај.

У Неимарском парку постављени су заштитни стубови и нова ограда, уређени су травњаци, а биће постављени и нови стубови са украсним светиљкама. Данас је детаљно очишћена „Каленић” пијаца и постављена су два нова контејнера за отпад органског порекла, почело се са ванредним прањем улица и кречењем трафо станица, уклањани су хаварисани аутомобили и уређивани стубови јавне расвете.

Извор[уреди]