Београд: Почело издавање легитимација за ученике и студенте

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


19. август 2009.
Београд/ Србија

ГСП „Београд” почео је да издаје претплатне легитимације студентима и ученицима средњих и основних школа за предстојећу школску годину. Право на претплатну легитимацију имају ученици основних школа који нису старији од 17 година, односно од 19 година, уколико похађају специјалну школу. Ово право имају и ученици средњих школа, уколико нису старији од 21 године, и студенти високошколских установа, уколико нису старији од 30 година.

Уз захтев за издавање претплатне легитимације прилаже се потврда о редовном школовању, фотокопија здравствене књижице или личне карте (оригинал на увид) и једна фотографија. Цена издавања претплатне легитимаце износи 250 динара.

Претплатне легитимације се издају у шалтер сали пословне зграде ГСП „Београд”, Кнегиње Љубице 29, сваког радног дана од 7 до 17 часова, а суботом од 8 до 14 часова.

Прошлогодишње легитимације за ученике важе до 30. септембра, а за студенте до 31. октобра. ГСП „Београд” позива све студенте и ученике да благовремено изваде легитимације како би се избегле непотребне гужве испред шалтера.

Извор[уреди]