Београд: Посебно организован саобраћај у Батутовој улици у ноћи између суботе и недеље

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

5. март 2010.
Београд/ Србија

Због радова „Београдског водовода и канализације” и „Електродистрибуције”, у ноћи између суботе и недеље, 6. и 7. марта, биће посебно организован саобраћај у Батутовој улици, у зони раскрснице са Булеваром краља Александра. Наиме, због полагања инсталација од 22 часа 6. марта, до осам часова ујујтру 7. марта, за саобраћај ће делимично бити затворена Батутова улица, саопштавају из „Беокома”.

Током извођења радова остаје на снази привремени режим саобраћаја јавног превоза кроз Булевар краља Александра, с тим да ће у време обављања радова у Батутовој улици аутобуска линија 79 саобраћати у оба смера преко Вуковог споменика измењеном трасом: од раскрснице 27. марта – Београдском – Старине Новака уместо Цвијићевом и Димитрија Туцовића, улицом Краљице Марије – Рузвелтовом и Булеваром краља Александра до раскрснице са Батутовом и даље редовном трасом.

Ноћна линија 304 такође мења трасу на делу од раскрснице Цвијићеве са Рузвелтовом и саобраћа Рузвелтовом и Булеваром краља Александра преко Вуковог споменика у оба смера.

На измењеном делу трасе наведене линије ће користити постојећа стајалишта привремене линије 6А.

Извор[уреди]