Београд: Поправка квара на канализационом прикључку у улици Војислава Илића

Извор: Викиновости

10. март 2010.
Београд/ Србија

Радници ЈКП „Београдски водовод и канализација” од данас у 18 часова започеће санацију квара на канализационом прикључку у улици Војислава Илића, у делу од Устаничке до Плавог моста. Радови се обављају на коловозним тракама у правцу насеља Медаковић. Планирано је да тај посао буде завршен сутра до 18 часова.

Због ових радова поједине линије јавног градског превоза измениће своје уобичајене трасе. Линија 29 ће саобраћати до окретнице Коњарник (Студентски трг – Коњарник). Уводи се локална аутобуска линија 29А на релацији (Медаковић 3 – Шумице – Медаковић 3). Путнике ће превозити четири аутобуса.

Траса ове линије је: Медаковић 3 – Војислава Илића – Устаничка – Јужноморавске бригаде (лево скретање из Устаничке код МУП-а у Љермонтовљевој) – Владимира Томановића – Војислава Илића – Светозара Радојчића – Медаковић 3. Излазно-полазно стајалиште у Шумицама биће стајалиште „Шумице” у Устаничкој улици (стајалиште линија 17 и 31, смер ка Душановцу).

Аутобуси са линија 20 и 50 ће обилазити зону радова и у смеру ка Медаковићу ће се кретати измењеном трасом, на исти начин као аутобуси са линије 29А. У другом смеру нема измена. Аутобус са линије 38 ће се у смеру ка погону „Космај” кретати измењеном трасом, на исти начин као аутобуси са линије 29А. У другом смеру нема измена.

За све ближе информације грађани се могу обратити „Беоком сервису” на бројеве телефона 0800-11-00-11 и 3090-007 или ЈКП „Београдски водовод и канализација” на 3606-606.

Извор[уреди]