Београд: Планирани радови на водоводној мрежи у Француској улици

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

24. март 2010.
Београд/ Србија

Због планираних радова на водоводној мрежи у Француској улици, у петак, 26. марта, од 10 до 20 часова без воде ће остати потрошачи у следећим улицама: Француској, Доситејевој, Добрачиној, Кнегиње Љубице, између улица Васе Чарапића и Цара Душана, Студентском тргу, Капетан Мишиној, између Симине и Цара Душана, Вишњићевој, између Студентског трга и Цара Душана, Васе Чарапића, Браће Југовић, између Француске улице и Студентског трга, Симиној, између Француске и Вишњићеве улице, Господар Јевремовој, Господар Јовановој, Страхињића бана, Цара Душана, између Француске и Вишњићеве.

Истог дана због радова „Електродистрибуције Београд” и прекида у снабдевању електричном енергијом објекта водоводног система – резервоара „Кумодраж”, од 8 до 15 сати без воде ће остати потрошачи у селу Кумодраж и вишим деловима Бановог брда, Жаркова и Белих вода (Пожешка и Трговачка са околним улицама).

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.

Извор[уреди]