Београд: Отворен шалтер за незапослене у Услужном центру у Старој Борчи

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

17. март 2010.
Београд/ Србија

Незапослени грађани Палилуле са леве обале Дунава који су на евиденцији Националне службе за запошљавање имају од данас могућност редовног јављања и подизања уверења и потврда, а од понедељка и пријвљивања на евиденцију незапослених, речено је приликом данашњег отварања шалтера у Услужном центру у Месној заједници „Стара Борча”.

Председник општине Палилула Данило Башић захвалио је Националној служби за запошљавање што је прихваћена иницијатива општине да се отвори шалтер за становнике леве обале Дунава и тако им се олакша комуникација и пружи што већи број информација приликом тражења посла. Уколико буде потребно, општина ће омогућити отварање још једног шалтера, најавио је Башић.

Нагласивши да Палилула са 9.500 незапослених на евиденцији Филијале Београд спада у општине са највећим бројем незапослених, заменица директора Националне службе за запошљавање Даница Васиљевић рекла је да је њихов циљ отвореност и приближавање корисницима и да је стога предлог општине Палилула о отварању шалтера у Борчи добродошао.

Извор[уреди]