Београд: Основна обука за почетнике у бизнису

Извор: Викиновости
Иди на навигацију Иди на претрагу

21. април 2010.
Београд/ Србија

Општина Стари град и Иницијатива младих за људска права, у оквиру пројекта за подстицање самозапошљавања „Ресурс центар – Стари град”, позивају све заинтересоване, потенцијалне младе предузетнике са општине Стари град да се пријаве за програм „Основна обука за почетнике у бизнису”.

Пројекат се реализује уз подршку Секретаријата за привреду града Београда. Кандидати који испуњавају услове за учешће јесу потенцијални предузетници или менаџери малих и средњих предузећа, од 18 до 35 година, који желе да сазнају како да дођу до пословне идеје или да већ постојећу реализују или тестирају њену профитабилност и одрживост. Једнодневном интензивном обуком су обухваћени тренинзи из следећих области: развој и тестирање идеја, пословних планова и посебно маркетинг планова, израда бизнис (пословног) плана, правни оквир и процедуре за регистрацију, као и основне технике продаје.

Сви заинтересовани могу послати пријаву која садржи основне податке о кандидату, контакте и кратко мотивационо писмо на следећу и-мејл адресу: обука@рцстариград.орг, до 23. априла. Селекција кандидата обавиће се у сарадњи са групом искусних пословних консултаната. Обука ће се одржати у Београду, од 26. до 30. априла. Датуми одржавања сваког појединачног тренинга биће накнадно објављени.

Додатне информације могу се наћи на интернет-презентацији www.рцстариград.орг или директно у „Ресурс центру – Стари град” на телефон/факс 3370-757, 3370-74.

Извор[уреди]