Београд: Одржан Фестивал мини-рукомета

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

10. мај 2010.
Београд/ Србија

Преко 250 ученика узраста од 7 до 11 година учествовало је на Фестивалу мини-рукомета, који је одржан у организацији Рукометног клуба „Партизан”, у сарадњи са општином Звездара и СЦ „Олимп”.

Сврха турнира била је да млади рукометаши проведу што више времена на терену, у игри, али и забави и дружењу, а учествовало је више екипа из Школе мини-рукомета „Партизан”, екипа Спортског клуба „Београд”, екипа Студентског града, као и деца из основних школа.

Фестивалу су, осим јуниора, присуствовали и првотимци РК „Партизан”, Велимир Марјановић, председник Рукометног савеза Србије, малишани из Дома за незбринуту децу, представници Танго асоцијације Србије, као и личности из јавног живота Бранислав Лечић и Драгољуб Ђуричић. Поред одиграних утакмица, млади рукометаши су могли да голману првог тима РК „Партизан” шутирају седмерце, да на два гола играју са првотимцима РК „Партизан” или да се с њима и гостима турнира фотографишу. Сви тимови су за учешће на фестивалу добили дипломе Рукометног клуба „Партизан”, а дипломама су награђени и најбољи појединци.

Извор[уреди]