Београд: Нови радови у околини Булевара краља Александра

Извор: Викиновости

27. мај 2010.
Београд/ Србија

Јавно комунално предузеће „Београдске електране” најављује да ће наредног викенда због проширења топловодне мреже обављати радове на раскрсници Булевара краља Александра и Батутове улице у укупној дужини од десет метара.

Ови радови неће захтевати обустављање јавног саобраћаја, а изводиће се од суботе, 29. маја, до понедељка, 31. маја, и то на десној коловозној траци Батутове улице (из смера улице Милана Ракића ка булевару). Градилиште ће бити обезбеђено саобраћајним знацима, хоризонталним и вертикалним баријерама, као и дрвеном оградом ради омогућавања безбедног проласка пешака и возила.

Најављени радови мали су део учешћа ЈКП „Београдске електране” у великом градском пројекту реконструкције дела Булевара краља Алексадра, у чему је ово предузеће учествовало изградњом магистралног топловода дужине око четири километара, од улице Господара Вучића до Рузвелтове, чиме ће бити омогућено прикључење на систем даљинског грејања више десетина хиљада квадратних метара стамбеног и пословног простора, а грађанима овог дела града обезбеђено сигурније и квалитетније грејање, наводи се у саопштењу „Беокома”.

Извор[уреди]