Београд: Нови асфалт у улици Војводе Миленка

Извор: Викиновости


14. септембар 2010.
Београд/ Србија

Асфалтирање коловоза у улици Војводе Миленка, од Ресавске до улице Светозара Марковића, почело је данас и у току дана би требало да буде завршено, рекао је за Беоинфо руководилац за асфалт Сектора за грађевинску делатност ЈКП „Београд-пут” Александар Свилар. Реконструкција ће се радити из више сегмената.

– До сада је завршено асфалтирање коловоза од Савске до улице Др Александра Костића и од Др Александра Костића до Сарајевске. У том делу су урађени нови ивичњаци, реконструисани су тротоари, а улица је и проширена, тако да ће се аутомобили паркирати подужно – нагласио је Свилар.

Становници те улице су задовољни што коловоз добија нови асфалт. Звездана Вукашиновић (34) казала је да је део улице Војводе Миленка који се данас асфалтира веома битан јер се у близини налазе основна школа, болница и дом здравља.

– Раније су овде биле рупе, а сада добијамо нови асфалт и паркинг простор – рекла је Звездана Вукашиновић.

Свилар је најавио да ће у наредних неколико дана почети реконструкција дела улице Војводе Миленка, од Ресавске до Кнеза Милоша.

– Улицу Војводе Миленка реконструишемо у деловима, јер је велика фреквенција возила, тако да се за саобраћај затварају само делови те улице – нагласио је Свилар.

Извор[уреди]