Пређи на садржај

Београд: Нове радионице за младе

Извор: Викиновости


7. септембар 2010.
Београд/ Србија

Канцеларија за младе општине Обреновац наставља са развијањем програма неформалног образовања који доприносе квалитетнијем коришћењу слободног времена младих, а на основу истраживања „Шта желе млади у Обреновцу”.

Током јесени млади ће моћи да науче како да направе веб-презентацију, да савладају основе шпанског језика, да сазнају више о урбаној моди и фото-моделингу.

До 25. септембра отворени су позиви за „speak up” радионицу, учење основа шпанског језика. Програм ће бити такав да се на што забавнији и занимљивији начин научи мало више о основама шпанског језика и културе. Радионица ће се одржавати једном недељно и трајаће три месеца.

У радионици за израду веб-презентација полазницима ће бити представљено како се израђује интернет-страница. Радиће се на примеру прављења веб-сајта неке хуманитарне организације или удружења грађана, а на крају радионице Канцеларија за младе и полазници радионице поклониће сајт датој организацији или удружењу. Радионица ће се одржавати једном недељно током октобра.

„Урбана мода и фотомоделинг” је радионица на којој ће се млади упознати са историјом костима, савременим костимом, са културом одевања, етномодом, савременим променама и утицајима, модним ревијама, стајлингом, цртежом и основама прављења модела. Одржаваће се два пута недељно током октобра и новембра.

Пријављивање је до 25. септембра на телефон 011/8724-025 или лично у Канцеларији за младе општине Обреновац.

Извор[уреди]